Contact

Sabattical Nu is een initiatief van Floor Weijman en Willem Stortelder.
 Vanuit het idee dat onze samenleving steeds minder ruimte laat aan mensen die hun eigen weg willen gaan in hun eigen ritme en tempo, wilden wij een vorm vinden waarin het vermogen om dat te doen kan worden (her)ontdekt, zonder dat je op voorhand het roer omgooit.

Met onze zeer diverse achtergrond en feitelijke ervaring als werkende mens zijn we daarin geslaagd, denken wij. De tijd zal het leren.

Als u zich op wilt geven of als je vragen hebt over onze programma’s neem dan contact op met een van ons:

Willem Stortelder

Schermafbeelding 2013-06-05 om 13.06.01Al jaren ontwerp ik programma’s waarin mensen elkaar ontmoeten ten gunste van een creatief resultaat. Zo help ik teams en organisaties bij verandering en innovatie.
Intrinsieke motivatie van de deelnemers is daarbij cruciaal maar jammer genoeg voeren extrinsieke motieven meestal de boventoon. Jammer voor de deelnemers, jammer voor de organisatie. Met Sabattical Nu wil ik mensen vanuit hun vrije wil in hun kracht zetten ten gunste van het geheel.

Voor meer informatie zie: www.willemstortelder.com en www.21lobsterstreet.com

Willem Stortelder
0031 (0)645066331
0031 (0)573250071
willem@21lobsterstreet.com
skype; willem_stortelder

Floor Weijman

Floor Weijman – SabbaticalNu

 Omdat ik er steeds zekerder van ben dat het leven kort is, en het in je eigen handen ligt om er iets moois van te maken probeer ik zoveel mogelijk mijn hart te volgen en mijn dromen te verwerkelijken. Hoe meer ik dit doe hoe gelukkiger ik word. Dit gun ik mezelf, en alle anderen die de stap willen wagen.

Voor meer informatie zie: www.florait.nl

Floor Weijman
0031 (0)6-81202966
Floor.Weijman@SabbaticalNu.nl
skype; floradibora