Keynote, workshop, presentatie

‘Er was eens een donut die ontzettend zijn best deed. Als deeg lag hij tussen andere donuts te rijzen en zag dat hij goed bezig was. Hij groeide en groeide en toen hij de frituur in ging was hij de dikste. Maar hij ging door, hij wist niet van ophouden, toen hij uit het vet kwam was hij zover dat zelfs het gat helemaal gesloten was. Vol trots lag hij nu in de vitrine van de argeloze bakker te wachten op een koper. In de middag was reeds de helft van de voorraad verkocht maar hij lag er nog. Hij deed zijn uiterste best geliefd te worden maar de situatie maakte hem onzeker. En bij sluitingstijd was hij de enig overgebleven donut. Die nacht sliep hij niet, de volgende dag belandde hij bij de eendjes’.

De moraal; iets wat niets lijkt, zoals het gat van een donut, kan doorslaggevend zijn voor je bestaan. Wees daarom zuinig op je eigenheid.

Keynote Sabbatical Nu

Noem het een lezing, een betoog rond ambitie en stress. Wanneer ben je goed bezig en wanneer verlies je je zelf? En wat te doen om het beste van jezelf en je organisatie te krijgen? Verwacht geen zwaar betoog, eerder een (her)ontdekking van de prachtige zijde van het bestaan.

Schermafbeelding 2013-01-11 om 11.58.24

In de lezing aandacht voor tijd, diversiteit, samenwerken, durven, waarderen, vertrouwen, stoutmoedigheid, fouten maken en liefde. Interactief waar mogelijk, scherp waar nodig, met beelden, voorbeelden, opdrachten en verhalen.

  • Tijdsduur 30-90 minuten
  • Groepsgrootte 40-400 m/v
  • Kosten €750,- – €1750,-

Resultaat; toehoorders ontdekken hun eigen mogelijkheid en verantwoordelijkheid als het gaat om ambitie en geluk. Ze krijgen tips en trucks hoe daar mee om te gaan. Managers krijgen inzicht hoe zoiets te faciliteren.

Workshop Sabbatical Nu

Interactieve workshop om met teams en kleinere organisaties op zoek te gaan naar individuele en gedeelde ambitie. Komt het het geheel ten goede als ik mijn ambitie en verlangen volg? Hoe kan ik als manager ruimte geven aan medewerkers zonder richting te verliezen?

Stress komt niet zozeer voort uit de hoeveelheid werk maar uit een gebrek aan overtuiging bij het doel van dat werk. Zo het niet je eigen ambitie is moet de ambitie van de groep of de organisatie je overtuigen. In deze workshop gaan we in dialoog, stappen we voor de spiegel, verbeelden we onze ambitie, kijken we film, werken we samen en worden/blijven we onszelf. En hebben daar ontzettend veel plezier in.

  • Tijdsduur 90-180 minuten
  • Groepsgrootte 10- 40 m/v
  • Kosten €1250,- – €3250,- (2 facilitators)

Resultaat; hier en daar een bui maar toch vooral veel zon. Aanvankelijk een stevige wind, overgaand in een verkwikkend briesje. Temperaturen in het begin wat koud, later overal behaaglijk warm. Veel opklaringen. Vooruitzichten; een vruchtbaar klimaat voor iedereen.

Presentatie Sabbatical Nu

Het is mogelijk ons uit te nodigen voor een 15 minuten durende presentatie van Sabbatical Nu, al-of-niet als onderdeel van een van uw reguliere bijeenkomsten. Zo bent u in staat managers en potentiële deelnemers te informeren over de aanpak en impact van onze programma’s. We rekenen daarvoor geen kosten zolang onze agenda dat toelaat.

 

 

 

Add a Facebook Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>